Заклучоци од седница на Владата

Заклучоци од седница на Владата

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да ги најдете заклучоците од 26-та седница на Владата, како и дополнувањето на заклучокот од 21-та седница.

 

Со почит,

Тимот на ОРМ