Воведување на нови услуги на ОРМ

Воведување на нови услуги на ОРМ

декември 28, 2021

Почитувани,

 

Во рамките на проектот “Зајакнување на социјалниот дијалог”, предводен од Меѓународната организација на трудот- МОТ, поддржан од ЕУ, се спроведува анкетно истражување за потребите од воведување на нови услуги од страна на Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ).

Во таа насока, Ве замолуваме да одвоите 7 минути од вашето драгоцено време и да ја пополните анкетата. Вашите договори ги очекуваме до Петок, 1-ви Ноември 2019 година.

Линк до прашалникот: https://www.surveymonkey.com/r/D89VDSM 

Однапред Ви се заблагодаруваме за Вашата соработка.

 

Тимот на ОРМ