Важни известувања за 25-ти март 2020 година

Важни известувања за 25-ти март 2020 година

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да најдете неколку вачни исвестувања, поврзани со вирусот КОВИД-19:

– Во првиот прилог можете да го најдете извадокот од 27-та седница на Владата;

– Вториот и третиот прилог во рамките на оваа објава се однесуваат на спроведените мерки од страна на Царинската управа;

– Во четвртиот прилог е содржана информација која се однесува на продолжување на мерките за ослободување од работа.

 

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации.

 

Со почит,

Тимот на ОРМ