Среќни Велигденски Празници!

Среќни Велигденски Празници!

декември 28, 2021

Почитувани работодавачи,

 

Би сакале да ви ги честитаме Велигденските празници, со искрени желби за добро здравје, мир и верба за подобро утре.

Ние, како и досега, и понатаму ќе бидеме застапници на вашите интереси и ќе дадеме активен придонес во надминувањето на состојбата предизвикана од вирусот КОВИД-19.

 

Со почит,

Извршна канцеларија на ОРМ