Работна посета на Acea Ato 2

Работна посета на Acea Ato 2

Работна посета на Acea Ato 2
мај 20, 2024

На 16 мај се одржи работна посета на Acea Ato 2 – компанија која управува со интегрираната водоснабдување во 96 општини во Рим и селата. Посетата е дел од проектот „ProSDinWater“ насочен кон подобрување на социјалниот дијалог во водоводниот и санитарен сектор, во кој водечка организација е бугарската Федерација „Градежништво, индустрија и водоснабдување“ – „Подкрепа“. За време на посетата, партнерите на проектот беа пречекани од Антонио Рицо, менаџер за човечки ресурси; Армандо Зители, Франческо Приско, регионален менаџер на Acea Ato 2 за Рим.