Работен состанок на работната група на ОРМ за Законот за работни односи-ЗРО

Работен состанок на работната група на ОРМ за Законот за работни односи-ЗРО

Работен состанок на работната група на ОРМ за Законот за работни односи-ЗРО
декември 28, 2021

Почитувани,

 

Во текот на вчерашниот ден, се одржа работна средба на работната група на ОРМ за Законот за работни односи-ЗРО.На состанокот беше разгледувана работната верзија на ЗРО, која што е во фаза на усогласување со социјалните партнери, државните институции и други општествени чинители, активни во областа на работните односи. 

Работните средби на работната група на ОРМ за ЗРО продолжуваат следната седмица.

 

Тимот на ОРМ