ПРОМОВИРАМЕ ДОБРА ПРАКСА И ИСКУСТВА ОД КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВА ШЕМА

ПРОМОВИРАМЕ ДОБРА ПРАКСА И ИСКУСТВА ОД КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВА ШЕМА

ПРОМОВИРАМЕ ДОБРА ПРАКСА И ИСКУСТВА ОД КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВА ШЕМА
декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог можете да го најдете третиот билтен, со кој споделуваме добра пракса од грантовата шема наменета за граѓански организации, која ја спроведуваме во рамките на проектот “Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и при донесувањето одлуки како подршка на државата во процесите на пристапување кон ЕУ”, финансиран од ЕУ.

Воедно, на линкот подолу, можете да го погледнете видеото креирано од добра пракса, од успешно спроведената акција од страна на суб-грантистот, Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање- СГИП.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=LdLcPYWAlrE&fbclid=IwAR3ahtc3t6kwbInNr1n2zxKBdQGeQq3qHzDhqpBsrypBOkYcQa4a2Ff9Dmc&app=desktop

 

 

Тимот на ОРМ