Присуство во медиумите- Гостување на претседателот на ОРМ, г-дин Ангел Димитров

Присуство во медиумите- Гостување на претседателот на ОРМ, г-дин Ангел Димитров

декември 28, 2021

Почитувани,

 

Претседателот на Организацијата на Работодавачи на Македонија, г-дин Ангел Димитров, гостуваше во емисијата со наслов “Што мисли народот”, на телевизијата Стар од Штип. Меѓу останатите теми, г-дин Димитров се осврна и на мерките за поддршка на текстилната индустрија, кои ги спроведува Владата на Република Македонија.

Целосното интервју можете да го погледнете на следниов линк: https://www.facebook.com/stomislinarodo/videos/1119079514928400/

 

Тимот на ОРМ