Присуство на ОРМ во медиумите- Гостување на Претседателот Димитров на ИРИС ТВ

Присуство на ОРМ во медиумите- Гостување на Претседателот Димитров на ИРИС ТВ

Присуство на ОРМ во медиумите- Гостување на Претседателот Димитров на ИРИС ТВ
декември 28, 2021

Почитувани,

На линкот подолу можете да го проследите целосното интервју на Претседателот на ОРМ, г-дин Ангел Димитров, во емисијата АГОРА, на ТВ ИРИС од Штип.

https://www.facebook.com/watch/?t=58&v=2417101568556623

 

Тимот на ОРМ