Пристапи и алатки за спречување на родово-базираното насилство и вознемирување на работното место

Пристапи и алатки за спречување на родово-базираното насилство и вознемирување на работното место

декември 28, 2021

Почитувани,

 

Со задоволство ве покануваме на настанот, со наслов “Пристапи и алатки за спречување на родово-базираното насилство и вознемирување на работното место”, кој ќе се одржи на 4-ти Декември 2019 година, во Јавна Соба. Настанот е во организација на Меѓународната организација на трудот (МОТ), во рамките на кампањата “Крај на насилството и вознемирувањето во светот на работата”.

Во очекување сме на ваше присуство!

 

Тимот на ОРМ