Повик за обезбедување на консултантски услуги

Повик за обезбедување на консултантски услуги

Повик за обезбедување на консултантски услуги
декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да го најдете повикот за консултантски услуги, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.

Проектот се спроведува во периодот од 15-ти Декември 2017 до 15-ти Декември 2019 година, во имплементација на Организацијата на Работодавачи на Македонија и Институтот за динамичен развој СФЕРА-НОВА.

 

Тимот на проектот