ОРМ Ви Посакува Среќни Празници!

ОРМ Ви Посакува Среќни Празници!

декември 28, 2021

Почитувани,

 

Во последните мигови од годината која изминува, би сакале да се потсетиме на сите позитивни настани, информации и моменти, кои меѓусебно ги споделувавме!

Воедно, во Новата 2020 Година, би сакале да ви посакаме, пред се – Многу Здравје, Позитивна Енергија и Успех!

 

Со почит,

Ангел Димитров, Претседател и

Тимот на ОРМ