Обраќање на Премиерот Зоран Заев и министерката Јагода Шахпаска на свеченото Собрание на Организацијата на работодавачи на Македонија

Обраќање на Премиерот Зоран Заев и министерката Јагода Шахпаска на свеченото Собрание на Организацијата на работодавачи на Македонија

декември 28, 2021

Обраќање на Премиерот Зоран Заев и министерката Јагода Шахпаска на свеченото Собрание на Организацијата на работодавачи на Македонија

на следниот линк,   

https://fb.watch/69nAI1TdBG/

На следиов линк