Нови информации повразни со КОВИД-19 вирусот за 10-ти Април 2020 година

Нови информации повразни со КОВИД-19 вирусот за 10-ти Април 2020 година

Нови информации повразни со КОВИД-19 вирусот за 10-ти Април 2020 година
декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

На последниот ден од оваа работна седмица, ги споделуваме со вас следниве информации:

– Во првиот прилог на оваа објава се наоѓа извадок од 39-та седница на Владата.

– Вториот прилог се однесува на соопштение од одржана прес-конференција од страна на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство 

 

Ви посакуваме добро здравје на сите!

 

Со почит,

Тимот на ОРМ