Јавен повик за изработка на Веб платформа и апликација за извоз

Јавен повик за изработка на Веб платформа и апликација за извоз

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да го најдете повикот за изработка на Веб платформа и апликација за извоз, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.

Проектот се спроведува во периодот од 15-ти Декември 2017 до 15-ти Декември 2019 година, во имплементација на Организацијата на Работодавачи на Македонија и Институтот за динамичен развој СФЕРА-НОВА.

Рокот за аплицирање е до Петок, 18.03.2019, 14:00 часот!

 

Тимот на проектот