Известување за заклучоци од 22-ра седница на Влада

Известување за заклучоци од 22-ра седница на Влада

Известување за заклучоци од 22-ра седница на Влада
декември 28, 2021

 

Почитувани, 

 

Во прилог на оваа објава можете да најдете извадок од заклучоците на 22-та седница на Владата на Република С. Македонија. 

 

Со почит,

Тимот на ОРМ