Извадок од 36-та седница на Владата: Дополнителни ограничувања на движењето за граѓаните на целата територија

Извадок од 36-та седница на Владата: Дополнителни ограничувања на движењето за граѓаните на целата територија

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да го најдете извадокот од 36-та седница на Владата, каде што меѓу останатото, можете да најдете информација поврзана со Дополнителни ограничувања на движењето за граѓаните на целата територија.

Ограничувањето стапува на сила од Среда, 8-ми Април 2020 година.

 

Со почит,

Тимот на ОРМ