Измена на Уредбата со законска сила за финансиска поддршка на работниците и работодавачите

Измена на Уредбата со законска сила за финансиска поддршка на работниците и работодавачите

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да го најдете соопштението од 48-та Седница на Владата, кое се однесува на измената на Уредбата со законска сила за финансиска поддршка на работниците и работодавачите.

 

Со почит,

Извршна канцеларија на ОРМ