Интервју на Претседателот на ОРМ за МИА

Интервју на Претседателот на ОРМ за МИА

декември 28, 2021

 

“Половина од компаниите пријавија пад од компаниите пријавија пад на економските активности за над 50 проценти” – изјави претседателот на ОРМ, г-дин Ангел Димитров, во интервјуто дадено за Македонската Информативна Ангеција (МИА).

 

На следниов линк можете да го најдете целосното интервју: https://mia.mk/angel-dimitrov-za-mia-polovina-od-kompaniite-pri-avi-a-pad-na-ekonomskite-aktivnosti-za-nad-50-procenti/ 

 

 

Со почит,

Извршна канцеларија на ОРМ