Информација за преземени мерки и активности на Владата и органите на државна управа во насока на превенција и спречување на вирусот Covid 19

Информација за преземени мерки и активности на Владата и органите на државна управа во насока на превенција и спречување на вирусот Covid 19

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да го најдете извадокот од нацрт записникот и одлука донесени на Владината седница одржана на 14 март 2020 година, соопштени и на прес конференција од министерот за здравство Венко Филипче, а во врска со превенција и спречување на ширење на вирусот Covid 19.

 

Со почит,

Тимот на ОРМ