Дополнување на информацијата поврзана со превземените мерки на Владата во врска со вирусот КОВИД-19

Дополнување на информацијата поврзана со превземените мерки на Владата во врска со вирусот КОВИД-19

декември 28, 2021

 

Почитувани,

 

Во однос на вчера објавениот извадок од нацрт записникот на Владата за дополнување на мерки кои се однесуваат на превенција и спречување на вирусот Covid 19, во прилог на оваа објава се наоѓа и одлуката која е донесена на Владината седница.

Дополнително ќе објавуваме и други документи поврзани со актуелната ситуација.

 

Со почит, 

Тимот на ОРМ