КОЛЕКТИВНО ПРЕГОВАРАЊЕ

КОЛЕКТИВНО ПРЕГОВАРАЊЕ

декември 9, 2021

[vc_row][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][tmc_serviceslistinglinks order=”ASC”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”padding-side-service”][vc_column_text]

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

За било какви дополнителни информациaи ве молиме јавете се на нашиот број:

[/vc_column_text][vc_column_text]

конкурентнаПЛАТА
Истражување за плати, додатоци и надоместоци

ПРИКАЖИ

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Општ колективен договор за приватниот сектор

 

Колективен договор – банки

 

Колективен договор за независни регулаторни тела

 

Колективен договор – земјоделие и прехрамбена индустрија

 

 

 

Колективен договор – тутунска индустрија

 

 

Колективен договор – хемиска индустрија

 

 

Колективен договор – комунална индустрија

 

 

Колективен договор – кожарска и чевларска индустрија

 

 

Колективен договор – текстилна индустрија

 

 

Колективен договор – угостителска дејност

 

 

Колективен договор – заштитни друштва

 

 

 

Колективен договор – енергетика

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Collective agreement

декември 9, 2021

[vc_row][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][tmc_serviceslistinglinks order=”ASC”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”padding-side-service”][vc_column_text]

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

За било какви дополнителни информациaи ве молиме јавете се на нашиот број:

[/vc_column_text][vc_column_text]

конкурентнаПЛАТА
Истражување за плати, додатоци и надоместоци

ПРИКАЖИ

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Општ колективен договор за приватниот сектор

 

Колективен договор – банки

 

Колективен договор за независни регулаторни тела

 

Колективен договор – земјоделие и прехрамбена индустрија

 

 

 

Колективен договор – тутунска индустрија

 

 

Колективен договор – хемиска индустрија

 

 

Колективен договор – комунална индустрија

 

 

Колективен договор – кожарска и чевларска индустрија

 

 

Колективен договор – текстилна индустрија

 

 

Колективен договор – угостителска дејност

 

 

Колективен договор – заштитни друштва

 

 

 

Колективен договор – енергетика

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]