Награди Европската недела на безбедност и здравје при работа

Награди Европската недела на безбедност и здравје при работа

ноември 8, 2023

Денес, повод Европската недела на безбедност и здравје при работа им беа доделени награди и благодарници на голем број членки на Организацијата на работодавачи на Македонија.

Им честитаме за Наградата за компанија со најдобро имплементирани практики – 2023 на Алкакоид АД – Скопје, Рудник САСА Македонска Каменица и Раде Концар ТЕП – Скопје.

Исто така им честитаме за добиените признанија/ благоданици на Комфи Ангел ДОО Прилеп, Либерти АД Скопје, ЕВН Македонија А.Д Скопје, Макстил АД Скопје, Млекара АД Битола, Еуроникел Индустри ДОО Кавадарци.