Претседателката на ОРМ, Владанка Трајкоска испрати честитка по повод јубилејот на ССМ

Претседателката на ОРМ, Владанка Трајкоска испрати честитка по повод јубилејот на ССМ

Честитката гласи,

Со особена чест и задоволство, од мое лично  име и од името на Организацијата на работодавачи на Македонија, Ви ги искажувам нашите искрени честитки по повод 75-години јубилеј на ССМ, со желби за успех во идните активности.
Се надеваме дека успешната соработка и унапредувањето на социјалниот дијалог на повисоко ниво ќе биде наш заеднички мотив и двигател и во иднина.
Со изрази на особено почитување,

Претседател, Владанка Трајкоска