Интервју на Претседателот на ОРМ за МИА

 

"Половина од компаниите пријавија пад од компаниите пријавија пад на економските активности за над 50 проценти" - изјави претседателот на ОРМ, г-дин Ангел Димитров, во интервјуто дадено за Македонската Информативна Ангеција (МИА).

 

На следниов линк можете да го најдете целосното интервју: https://mia.mk/angel-dimitrov-za-mia-polovina-od-kompaniite-pri-avi-a-pad-na-ekonomskite-aktivnosti-za-nad-50-procenti/ 

 

 

Со почит,

Извршна канцеларија на ОРМ