Важни известувања за 25-ти март 2020 година

 

Почитувани,

 

Во прилог на оваа објава можете да најдете неколку вачни исвестувања, поврзани со вирусот КОВИД-19:

- Во првиот прилог можете да го најдете извадокот од 27-та седница на Владата;

- Вториот и третиот прилог во рамките на оваа објава се однесуваат на спроведените мерки од страна на Царинската управа;

- Во четвртиот прилог е содржана информација која се однесува на продолжување на мерките за ослободување од работа.

 

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации.

 

Со почит,

Тимот на ОРМ