Интервју на Претседателот на ОРМ

Почитувани,

 

Ве известуваме дека по повод одбележувањето на 60 години од своето основање, Агро-Синдикатот, предновогодишно започна со објавување на Интервјуа на своите членови, соработници од земјава и странство, и претставници на институции во државата. 

Оваа седмица, Агро-Синдикатот Ви го претставува интервјуто со г-дин АНГЕЛ ДИМИТРОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОРГАНИЗАЦИЈА НА РАБОТОДАВАЧИ НА МАКЕДОНИЈА, кое можете да го проследите на линковите подолу:

http://agrosindikat.org.mk/angel-dimitrov/

https://www.facebook.com/agrosindikat/

 

 

Со Почит,

Тимот на ОРМ