ОРМ Ви Посакува Среќни Празници!

Почитувани,

 

Во последните мигови од годината која изминува, би сакале да се потсетиме на сите позитивни настани, информации и моменти, кои меѓусебно ги споделувавме!

Воедно, во Новата 2020 Година, би сакале да ви посакаме, пред се - Многу Здравје, Позитивна Енергија и Успех!

 

Со почит,

Ангел Димитров, Претседател и

Тимот на ОРМ