ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕКСПЕРТИЗА ВО ОБЛАСТА НА АКТИВНА ВОЗРАСТ И МЕЃУГЕНЕРАЦИСКИ ПРИСТАП

Почитувани,

 

Во рамките на регионалниот проект, со наслов „Премостување на меѓугенерациски јаз - Развој на иницијативи на социјалните партнери за управување со предизвици поврзани со возраста, финансиран од страна на ЕУ, кој се спроведува во седум земји во регионот, ви објавуваме повик за искажување на интерес за професионална експертиза.

Во прилог на оваа објава можете да го најдете повикот во целосна содржина, заедно со начинот и процедурата за аплицирање.

 

Во очекување сме на вашите апликации.

 

Со почит,

Тимот на ОРМ