Shortlist Notice for 0507/04 LOT 1 and LOT 2

Shortlist Notice for 0507/04 LOT 1 and LOT 2


Почитувани,

На линкот содржан во оваа објава можете да ги најдете Shortlist Notice LOT 1 and LOT 2 од повикот за Консултантски услуги за изработка на бизнис анализа и демо мали проекти 0507/04, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.

Пристап до линк: http://sferanova.mk/?p=250Тимот на проектот