SERVICE CONTRACT AWARD NOTICE

SERVICE CONTRACT AWARD NOTICE
July 11, 2019

Почитувани,

На линкот содржан во оваа објава можете да го најдете Service Contract Award Notice од повикот за изработка на Веб платформа и апликација за извоз 0507/03, во рамките на проектот „Извозен акцелератор за мали и средни претпријатија“, финансиран од ЕУ.

Пристап до линкот: http://sferanova.mk/?p=244 


Тимот на проектот