Јавен оглас за консултантски услуги за креирање на бизнис анализи за унапредување на извозот за МСП

Почитувани,

 

Проектот „Извозен акцелератор за МСП“, финансиран од Европската унија, објавува јавен оглас за консултантски услуги за креирање на бизнис анализи за унапредување на извозот за мали и средни претпријатија.

Во документите кои се наоѓаат како прилог на оваа објава, можете да ги најдете сите детали и поединости поврзани со јавниот оглас.

Огласот ќе биде отворен до 10.07.2019 година.  

 

Проектот се спроведува во периодот од 15-ти Декември 2017 до 15-ти Декември 2019 година, во имплементација на Организацијата на Работодавачи на Македонија и Институтот за динамичен развој СФЕРА-НОВА.

 

Тимот на Проектот