Гостување на ОРМ на национални телевизии

Почитувани,

 

На линкот подолу можете да го погледнете гостувањето на Генералниот секретар на ОРМ, г-ѓа Светлана Ристовска-Антиќ, во емисијата "Економски Магазин" на Алсат ТВ. Гости во емисијата, освен генералниот секретар на ОРМ, се и министерот за образование во Владата на С.Македонија, г-дин Арбер Адеми, и директорката на АВРСМ, г-ѓа Билјана Јовановска.

https://www.youtube.com/watch?v=VXatYziV4co&feature=youtu.be

 

Тимот на ОРМ