Меѓународна конференција “Работата преку објективот на БЗР"

Почитувани,

 

Во соработка со нашиот партнер МЗЗПР, ја споделуваме поканата за учество на меѓународна конференција со наслов “Работата преку објективот на БЗР", која ќе се оддржи од 30ти мај до 1 јуни 2019 година, во Драч, Албанија.

Во документот кој е во прилог на оваа објава можете да најдете повеќе информации за конференцијата, како и начин на аплицирање, доколку сте заинтересирани да бидете учесници.

 

Тимот на ОРМ